woensdag 16 september 2015

De eerste weken in groep 7

Op 28 augustus begonnen wij aan een superleuke leefstijl opdracht . bij die opdracht verdeelde de juf ons in tweetallen door kaartjes te trekken. Je moest vijf  dingen die je gemeen hebt met elkaar. Dit deden we drie keer.  dan moest je je stukje  versieren.

Gemaakt door: Emma en Kyra !

 
 

 

 
 
 
 
 
 
We hebben 1 nieuw vak. De naam is blits, het is studievaardigheid.
We zijn ook naar Kunst  4 kids geweest. Dat was met schilderijen bij een gallerie in Voorschoten boven het restaurant Floris V. Daar gingen we met de fiets naartoe.
We hebben nog geen toets gehad maar die komt bijna eraan van geschiedenis. We hebben al veel huiswerk gehad.
We doen vaak spelletjes met de juf en de klas.
Door: Jeeco en Faber




 

 
 
 
 
 
 
De twee eerste weken in groep 7 hebben we nieuwe vakken gekregen zoals Blits: blits is een studievaardigheid. We gingen ook een interview met ons zelf maken over onze vakantie. We hebben ook al een paar lessen van blits gemaakt we vonden het best leuk. We hebben ook een nieuwe manier van weektaak, daarbij moesten we ook leren plannen. We hebben ook een dit ben ik blad gemaakt. De juf doet het uitleggen heel leuk en zorgt dat iedereen het begrijpt. We hebben al heel veel plezier gemaakt.

Gemaakt door: Suus en Emma Noa


In de eerste 2 weken op school: hebben we een nieuw vak gehad: Blits dat betekend: Begrijpend lezen van informatieve teksten en andere studievaardigheden.

En op maandag moeten we ook eerder naar school namelijk om 08:15 en dan beginnen we om 08:30.

door: Jelle, kas en Till.